Portada
Handball School crea un equip solidari per participar a l'Olympus Race amb finalitat solidària per a l'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra

Handball School, té el plaer d'anunciar la creació d'un equip solidari que participarà en l'Olympus Race el pròxim 8 de juliol a Canillo, un desafiament de cursa d'obstacles, amb l'objectiu de recaptar fons per a l'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA).

Edgar Serra, fundador d'Handball School, ha expressat la seva motivació per unir-se a aquesta noble causa afirmant: "Córrer una cursa d'obstacles és una comparació que els afectats per malalties minoritàries enfronten cada dia". Amb aquesta participació, l'equip d'Handball School busca sensibilitzar la societat sobre les dificultats i reptes que enfronten les persones afectades per aquestes malalties.

La presidenta de l'AMMA, Mónica Lage, ha expressat el seu agraïment a l'equip d'Handball School per la seva implicació en aquesta iniciativa i es mostra satisfeta que els afectats puguin participar per trams en aquesta experiència. La participació dels afectats a l'Olympus Race els brinda l'oportunitat de superar reptes personals i demostrar la seva fortalesa i determinació.

Durant l'acte, Handball School ha fet entrega d'una primera donació de 1.050 euros, procedents dels patrocinadors que han recaptat els més joves i han presentat l'equipació per donar visibilitat a les malalties minoritàries. A més, durant l'acte de la cursa, es realitzarà un taller d'handbol i es vendran samarretes per augmentar aquesta donació, ja que cada pas compta.

Handball School espera que la seva participació en l'Olympus Race i la col·laboració amb l'AMMA puguin generar consciència sobre les malalties minoritàries i proporcionar suport als afectats. Convidem a tothom a unir-se a nosaltres en aquest noble esforç per donar una major visibilitat i suport als qui lluiten contra aquestes malalties.

Sobre Handball School:
Handball School és associació sense ànim de lucre que té per objectiu promocionar l'esport, especialment l'handbol i generar sinergies amb els joves per donar valor als seus actes personals i busca inculcar valors com el treball en equip, la disciplina i la superació personal. A més, Handball School està orgullosa de donar suport a causes socials i de participar en activitats solidàries per fer la diferència en l'esport.

Sobre l'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA):
L'Associació de Malalties Minoritàries d'Andorra (AMMA) és una organització sense ànim de lucre dedicada a donar suport a les persones afectades per malalties minoritàries i les seves famílies. L'AMMA treballa per millorar la qualitat de vida d'aquestes persones, fomentar la investigació mèdica i proporcionar suport emocional i social.