Portada
Handball School organitza l’activitat solidària de llançaments al Centre Comercial Illa Carlemany per recaptar fons per a projectes socials

Handball School té el plaer d'anunciar la seva participació en una activitat solidària aquest cap de setmana al Centre Comercial Illa Carlemany. Dissabte, estarem presents de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 20:00, així com diumenge de 10:00 a 13:00, duent a terme una iniciativa per recaptar fons en suport a l'Escola Socialesportiva de Handbol a Madagascar amb el suport d’Aigua de Coco i el programa de salut mental que està desemvolupant la nostra associació.

L'activitat principal consistirà en llançaments solidaris, on els participants tindran l'oportunitat de realitzar 5 llançaments per un donatiu simbòlic de 2€. A més, com a mostra d'agraïment, tots els participants rebran un obsequi cortesia de Handball School.

Durant l'esdeveniment, també hi haurà l'oportunitat pels assistents de conèixer més sobre l'estat actual de l'Escola Socialesportiva a Madagascar, on es proporciona educació i oportunitats esportives a nens i nenes en situació de vulnerabilitat. A més, estarem oferint la possibilitat d'adquirir pilotes de material reciclat que són utilitzades pels nens i nenes a Madagascar, com a part del nostre compromís amb la sostenibilitat i el suport a societats desfavorides.

"Estem emocionats de dur a terme aquesta activitat solidària en col·laboració amb el Centre Comercial Illa Carlemany. És una oportunitat per unir-nos com a societat i donar suport a iniciatives que tenen un impacte positiu en la vida de persones que més ho necessiten", va dir Edgar Serra, president de Handball School.

Us esperem per unir-vos a aquesta noble causa i gaudir d'una jornada plena de solidaritat i esport!

 

Sobre Handball School:

Handball School és una organització dedicada a promoure el handbol com a eina educativa i de desenvolupament personal. A través de programes esportius i socials, treballem per empoderar a nens i joves en diferents societats del món i Andorra. El nostre enfocament es centra en l'educació, la inclusió i el benestar integral dels participants.