Portada
La 3a Xocolatada d'Handbol Solidària a Canillo recull 810€ per a la investigació del càncer infantil i la salut mental

Avui s'ha celebrat amb èxit la tercera edició de la Xocolatada d'Handbol Solidària a Canillo, una jornada lúdica, solidària i esportiva que ha reunit a un total de 120 participants. L'esdeveniment ha tingut lloc Parc del Palau de Gel, on els més petits han pogut conèixer més sobre aquest esport i compartir moments amb els seus amics de la parroquia.

Amb l'objectiu de recaptar fons per a dues causes importants, la investigació i el diagnòstic del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i els programes de salut mental de Handball School, la xocolatada ha aconseguit reunir un total de 810€.

Volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots els col·laboradors que han fet possible aquesta iniciativa. En especial, volem destacar la col·laboració del Comú de Canillo, l'Associació de Pares de l'Escola Andorrana de Canillo, l'Associació de Pares de l'Escola Francesa de Canillo i als alumnes de Batxillerat que han participat activament en aquest acte solidari organitzat per Handball School.

Amb aquesta tercera edició, la Xocolatada d'Handbol Solidària es consolida com una cita imprescindible a Canillo, demostrant que l'esport i la solidaritat poden anar de la mà per a causes benèfiques.