Portada
Jan Vidal debuta amb èxit a Oceania

El porter nacional d'Andorra, Jan Vidal, va jugar el seu primer partit en terres australianes contra la selecció d'Austràlia

En una emocionant nit el jugador de handbol Jan Vidal, originari d'Andorra, va fer el seu debut a Oceania durant les primeres hores d'avui. El porter andorrà, que recentment s'ha unit a l'equip University Handball Club, es va enfrontar a la formidable selecció d'Austràlia en el seu primer partit en aquest continent.

Jan Vidal, conegut per la seva habilitat a la porteria i la seva defensa decidida, no va defraudar en el seu debut. Tot i enfrontar-se a un equip com la selecció d’Australia, Vidal va mostrar un rendiment destacat al llarg del partit.

El jugador, va compartir les seves impressions després del partit. "Estava una mica nerviós al principi, com és natural en un debut. Els primers cinc minuts van ser crucials per adaptar-me a la situació del joc i a l'equip", va comentar Vidal. "Però un cop em vaig acostumar, vaig poder concentrar-me en la meva feina i ajudar l'equip a la pista".

L'actuació de Jan Vidal en aquesta jornada esportiva ha generat entusiasme tant en el seu equip com entre els aficionats andorrans. S'espera que la seva experiència a Sydney University Handball Club continuï en ascens, contribuint al creixement del handbol a Oceania.

El partit va marcar un emocionant començament per a Jan Vidal al continent oceànic, i els aficionats esperen amb candeletes la seva propera participació a l'equip de Sidney.