Portada
Handball School destaca a la Granollers Cup, el major torneig base del sud d'Europa

Handball School, una destacada escola d’handbol d'Andorra, s'alegra d'anunciar els impressionants èxits del seu equip de jugadors infantils a la Granollers Cup, el prestigiós torneig base del sud d'Europa. Amb la participació de 425 equips provinents de 20 països i més de 6000 participants, Andorra va estar present en aquest emocionant esdeveniment, i l'equip de Handball School va demostrar una actuació destacada, classificant-se com el millor tercer equip en el seu grup en la competició.

El torneig va començar amb un emocionant partit contra l'equip Staffanstorp de Suècia, on l'equip de Handball School va lluitar intensament però va patir una ajustada derrota per 16 a 19. No obstant això, no es van deixar desanimar per això i es van enfrontar a l'equip Balonmano Villaciosa de la Comunitat de Madrid al dia següent. En un emocionant enfrontament, l'equip de Handball School va aconseguir superar els madrilenys amb un resultat final de 22-20, mostrant la seva determinació i habilitats en la pista.

En el següent partit, es van enfrontar a l'equip Balonmano Secar de La Real de les Illes Balears, i els representants d'Andorra van demostrar la seva superioritat en derrotar fàcilment l'equip balear. L'equip de Handball School va continuar demostrant la seva valia al llarg del torneig i en el tercer dia de competició es van enfrontar a la poderosa selecció catalana infantil. Malgrat la dura competència, Handball School va plantar cara als catalans, qui, amb el seu superior estat de forma i tècnica individual, es van emportar la victòria per 31-14.

Per a finalitzar el torneig, es va disputar l'últim partit contra Balonmano La Roca, on l'equip del Pirineu va aconseguir una victòria contundent amb un marcador final de 21-15. Aquests notables resultats van permetre a Handball School assegurar la posició de millor tercer equip del seu grup en la classificació final de la Granollers Cup, tot i això, malgrat el gran esforç i l'excel·lent rendiment de l'equip de Handball School al llarg del torneig, no van aconseguir classificar-se per a la fase final.

L'equip de Handball School està molt orgullós de l'actuació dels seus jugadors infantils a la Granollers Cup, demostrant el seu compromís amb l'esport i l'esforç que han posat en cada partit. Aquesta experiència els ha proporcionat valuosos aprenentatges i motivació per continuar treballant i millorant en el futur.

Handball School vol agrair a l’Handbol Parets, a tots els jugadors, entrenadors i famílies per la seva dedicació i suport constant. L'escola continua treballant per participar en futures edicions de la Granollers Cup i altres competicions.