Portada
Una seixantena de persones a la xocolatada d'handbol solidària a l'escola Francesa d'Andorra la Vella

El divendres 17 de març es va celebrar la primera xocolatada d'handbol solidària a l'escola francesa d'Andorra la Vella, una seixantena de persones van gaudir d'una jornada solidària embrutant-se de xocolata i jugant a handbol.
 
L'escola francesa d'Andorra la Vella ha estat la primera d'una desena de xocolatades d'handbol solidàries que se celebraran durant el curs 2022 – 23.
 
En aquest acte s'han recaptat 293,40 euros, amb una seixantena de participants, també han col·laborat joves de l’Handbol Club Serradell, els diners recaptats aniran destinats a projectes pioners en el diagnòstic i tractament del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu i als programes socials d'Handball School.
 
Volem agrair a l'associació de Pares i Mares de l'escola que han col·laborat en l'organització, a l'handbol Club Serradells per ser presents durant l'acte i al Rebost del Padrí que col·laborarà en tots els actes cedint les coques.
 
La propera xocolatada serà divendres 24 de març a l'escola francesa de la Massana on serà el primer esdeveniment d'aquestes característiques per l'escola.