Portada
Ordino, epicentre de l'handbol amb la quarta edició del Campus TecCat amb Handball School de la mà

Aquesta setmana, Ordino s'ha convertit en el centre neuràlgic de l'handbol, acollint 70 jugadors provinents d'arreu d'Espanya. Els entrenaments es duen a terme al Pavelló Germans de Riba i a l'Agora International School, on els participants realitzen tres sessions d'entrenament al matí i competeixen a la tarda.

Aquesta és la quarta edició que se celebra al Principat, i l'esdeveniment ja està fermament arrelat a la parròquia ordinenca. La Handball School i TecCat continuen treballant conjuntament per oferir una experiència de formació i competició de màxima qualitat per a joves talents de l'handbol.

La combinació d'entrenaments intensius i competicions diàries no només millora les habilitats tècniques dels jugadors, sinó que també fomenta la convivència i l'intercanvi cultural entre participants de diferents regions.

El suport i la col·laboració de les instal·lacions locals, com el Pavelló Germans de Riba i l'Agora International School, han estat essencials per l'èxit continuat d'aquest esdeveniment. Ordino, amb la seva hospitalitat i infraestructures esportives de primer nivell, es consolida com un referent en l'organització de trobades esportives.