Portada
La xocolatada solidària a Canillo recull 1252,50€ per a la investigació del càncer infantil i els programes socials

La tercera xocolatada solidària del curs 2022/23 de l'Associació Handball School celebrada a Canillo recull 1252,50€ per a la investigació del càncer infantil i els programes socials
 
L'Associació Handball School ha celebrat amb èxit la tercera edició de la seva xocolatada solidària durant aquest curs actual, i la segona edició que se celebra al parc de darrere del Palau de Gel de Canillo. L'esdeveniment, que ha comptat amb el suport de l'Associació de pares i mares de l'Escola Francesa de Canillo, l'Associació de mares i pares de l'Escola Andorrana de Canillo i el Comú de Canillo, ha aconseguit recaptar un total de 1252,50€ per destinar-los a la investigació i el diagnòstic del càncer infantil, així com als programes socials de l'Associació Handball School.
 
En l'acte, que ha congregat prop de 250 persones, s'ha servit xocolata calenta i coca per als assistents. L'organització ha mostrat la seva satisfacció per la feina dels voluntaris de les diferents escoles i del Comú de Canillo, que han contribuït a fer possible aquesta jornada solidària. A més, la xocolatada ha estat una oportunitat per posar de manifest la solidaritat i l'handbol, valors que promou l'Associació Handball School.
 
La recaptació d'aquesta xocolatada solidària, la tercera que organitza l'Associació Handball School, reafirma el compromís de l'entitat en la lluita contra el càncer infantil i en la promoció de la inclusió social a través de l'esport. L'Associació Handball School agraïx la participació de tots els assistents i col·laboradors en aquesta iniciativa solidària i fa una crida a continuar treballant junts per aconseguir un món més just i solidari.