Portada
Intensa Competició al Trofeu Handball School: El Thuir S'imposa al Tournefeuille

Ahir va tenir lloc una emocionant competició esportiva quan l'equip Thuir es va enfrontar al Tournefeuille en el marc del Trofeu Handball School. El partit va ser un enfrontament renyit que va captivar l'atenció del públic present. El pavelló dels Germans Riba va acollir aquest duel esportiu, que va mantenir als aficionats a l'entorn del camp amb els seus cors latents.
 
L'equip de Toulouse va començar fort, prenent la delantera amb un avantatge de tres gols. Tot i això, les noies de Thuir no es van deixar intimidar i van lluitar amb determinació. Van recuperar terreny i van aconseguir remuntar el partit amb un resultat final de 23 a 19 a favor de les jugadores de Thuir. Aquest enfrontament va demostrar la tenacitat i l'habilitat de tots dos equips, i va mantenir els espectadors amb el cor a la mà fins al xiulet final.
 
El Thuir va aprofitar aquests dies a Andorra per realitzar sessions d'entrenament en alçada, aprofitant els avantatges que aquesta ubicació ofereix per a la preparació esportiva. L'entrenador del Thuir, Sergi Gimeno, va expressar la seva satisfacció: "És el tercer any que venim i estem molt bé."
 
Aquest any, el Thuir ha triat romandre a Aina, fet que ha afavorit la cohesió de l'equip. La jugadora Anna Manaut va destacar: "És una cohesió que potser en un hotel no tenim."
 
El Trofeu Handball School va estar marcat per la intensitat i la duresa pròpies de la competició, però a l'acabar el partit, totes les jugadores van mostrar el seu respecte i camaraderia durant la cerimònia de lliurament de premis.
 
El Thuir francès es va proclamar guanyador aquest dissabte del Trofeu Handball School davant les també franceses del Tournefeuille. Aquest partit forma part de la pretemporada per a ambdós equips, que han triat Andorra com a destinació d'entrenament aquest estiu. Andorra demostra ser un lloc de referència per a l'entrenament i les competicions esportives durant aquesta temporada estival, amb l'handbol ocupant un lloc destacat.

Noticia RTVAndorra