Portada
Arriba la primera Rifa benèfica

Handball School sortejarà el proper dia 20 d'agost de 2023 un viatge a Madagascar per acompanyar a la expedició que viatjara durant el octubre per tal de formalitzar la fase 2 del projecte conjunt amb la Fundació Agua de Coco.

En aquesta segona fase consisteix a formar i portar material especific d'handbol als monitors de la fundació local al Sur de Madagascar, la ONG Bel Avenir.

Durant el mes de juny, juliol i agost es podrà comprar una butlleta pel sorteig al viatge a Madagascar, valorat en 2.100€, amb un donatiu de 2€ per butlleta.

BASES DE LA RIFA BENÈFICA
 
1.    El sorteig està organitzat per l’associació sense ànim de lucre Handball School, situada a l’Avda. Meritxell 118 3er 2a Escala B, amb codi postal AD500 d’Andorra la Vella. Declarem responsablement que l’associació assegura la disponibilitat del premi.
 
2.    El sorteig es denomina “Rifa Benèfica” en la qual queda prohibit la participació de menors de 18 anys. 
 
3.    Les bases de la Rifa seran publicades al web www.handball-school.com.
 
4.    El premi és:

1º PREMI: Un viatge acompanyant de l’associació Handball School a MADAGASCAR, amb estància de 9 nits i 10 dies amb tot inclòs (esmorzar, dinar, sopar i allotjament). Informar que el viatge és de caràcter solidari, i el guanyador ha d’adaptar-se a les necessitats del l’associació, on coneixerem els diferents projectes que s’estan portant a terme sobre terreny amb la Fundació Agua de Coco i la ONG Bel Avenir. Es un viatge d’aventura i Àfrica, Madagascar, presenta un viatge organitzat segons la climatologia i les variacions organitzatives. Valorat en 2.100€. 
 
5.    Handball School distribuirà els 50 talonaris que està composat de 50 butlletes valorades als membres de l’associació o a totes aquelles persones que de forma voluntària col·labora amb l’associació. 
 
6.    El número afortunat es publicarà a la pàgina web de l’associació.
 
7.    S’expedirà 2500 butlletes, enumerades del 0001 al 2500, que es començaran a vendre el dia 26 maig de 2023 i finalitzarà el mateix dia del sorteig a les 17h00. 
 
8.    La “Rifa benèfica” es realitzarà el dia 20 d’agost 

9.    Totes les butlletes que hagin estat venudes es dipositaran en una urna i s’extraurà una butlleta a mà alçada, el sorteig es realitzarà amb directe per Instagram a les 17h00 al perfil de l’associació @Handball_school.

10. El preu de la venta al públic serà de 2,00€ per butlleta. 

11. Els fons obtinguts aniran destinats al manteniment dels programes solidaris de Handball School com pot ser “xocolates solidaries”, “llançaments” a favor de Agua de coco, “cada pas compta” amb benefici a les malalties minoritàries, i altres activitats realitzades durant el curs 23/24.

12. La venta de participacions es realitzarà amb el voluntaris de l’associació, si el voluntari aconsegueix vendre tot el talonari, rebrà un obsequi per part de l’associació. 

13. El guanyador haurà de presentar el resguard de la seva butlleta amb el seu passaport en vigor per fer us i gaudir del premi. El premi només serà vàlid amb la data indicada del organitzador, la data podrà ser modificada sempre amb un preavís de 20 dies naturals. Actualment està establerta la data a 26 d’octubre de 2023.